Odoo

Вие фокусирајте се на вашата работа, Odoo нека ви помогне

Денешните бизниси, во тешки конкурентски услови, секогаш имаат потреба од повеќе. Да бидете и брзи и ефикасни, да ги запознаете подобро вашите клиенти, вашите услуги да бидат одржливи, да формирате работни процедури независни од поединци, да правите извештаи за сите ваши активности, се само дел од потешкотиите коишто ве очекуваат.

Што решава Odoo

    Odoo (претходно OpenERP), е софтвер за ресурс менаџмент (ERP) којшто се користи во сите основни функции на бизнисите како што се Продажба, купување, менаџирање со односи со клиенти (CRM), менаџирање со проекти, менаџирање со складишта/инвентари, менаџирање со производствени ресурси (MRP), сметководство, менаџирање со човечки ресурси и се користи во сите сектори.

    Целта на Odoo е, да формира бизнис структура којашто преку менаџирање од една точка и активно, на своите корисници ќе им го зголеми перформансот за работа.

    Odoo, со своето главно седиште во Белгија и со бизнис партнерите ширум светот, како и со технички и стручен персонал чијшто број е над 1000, успеа да произведе софтверски решенија со отворен код за ЕРП и информатичкиот сектор, и неговиот успех е поврден од страна на многу големи корпорации како DANONE, Singer, Whirpool, Auchan, Veoila и Canonical коишто го претпочитаат Odoo за ЕРП решение .

524

Број на партнери Odoo на ширум светот

50.000+

Бројот на организации низ целиот свет кои користат Odoo

2.000.000+

Број на корисници ширум светот до коишто стигна Odoo

3929

Број на активни модули реалзирани од Odoo и неговите партнери

Флексибилни

Со својата флексибилна структура лесно може да одговори на вашите барања.

Модуларен

Со својата модуларна структура можете да го користите онолку колку што ви треба, и да го прилагодите за вашите барања.

Лесен за користење

Корисникот пријателски интерфејс ви овозможува да ги користите функциите без тешкотии.