Omni Channel Трговија

Како Seven Gates Информатички и Комуникациски Технологии АД, ние нудиме нови искуства, брзи решенија и немилост на поволности за фирмите кои ги користат решенијата за е-трговија и малопродажба. Благодарение на нашето искуство со Odoo ERP, нудиме ново искуство во Omni Channel Trading со интеграција на потребите на back office со иновативни технологии.

Меѓународна продажба

Odoo ви овозможува лесно да ја реализирате вашата меѓународна продажба со мулти-јазична структура и сметководствена поддршка на основа на земја. Можете да управувате со вашата offline / онлајн продавница преку една платформа.

Складирајте управување со инвентар

Точното управување со инвентарот лежи зад факторите на успех како што се намалување на трошоците, ефикасно работење со добавувачи и управување со полици.

Структура на повеќе филијали

Со нашиот систем, кој е погоден за малопродажните синџири, супермаркети и бензински пумпи, без оглед на бројот на филијали, можете ефикасно да управувате со вашите малопродажни операции.

Повеќејазична структура

Добијте преводи на повеќе јазици кои се вклопуваат во професионалните стандарди на вашата веб-страница без напор. Користете професионални преведувачи за автоматско преведување на целата содржина на вашата веб-страница со интеграција на Gengo.

Лесна интеграција во постоечкиот систем

Со само еден клик активирајте го готовиот за користење Ултра претпријатијата карактеристики како што се е-трговија, деловни најави, настани, референци на клиенти, блогови, билтени. Ги следи сите процеси преку единствена платформа со лесна интеграција.

Менаџирање со содржина

Соберете ги вашите централизирани податоци за производот и купувачите на една платформа за повеќеканална употреба. Овозможете оптимизирано пребарување. Помогнете на вашите клиенти да додадат дополнителни производи во нивната количка со вграден крстопродажен имот и да покажат слични и порелевантни производи на посетителите со алатката Odoo Upselling.

Онлајн-офлајн управување со складирајте

Можете да ги видите извештаите за продажбата според вашиот продажен канал, а истовремено да управувате со вашиот инвентар за продавници и онлајн продажби на една платформа. Зголемете го препознавањето на брендот и квалитетот на услугите со вашите онлајн и офлајн канали.

Оркестрација на нарачки

Централизирајте го процесот и контролирајте ги маршрутите на вашите нарачки во различни канали и продавници. Направете вашиот крај-до-крај инвентар акции видливи. Следете ги исцрпените акции според минималните правила за инвентар. Управувајте со процесите на собирање, пакување и испорака. Дајте го искуството за купување беспрекорен и едноставен за користење со прилагодување на процесот на плаќање.

Управување со продавницата во различни локации

Искористете ја моќта на Odoo во управувањето со интернет-продавницата! Регистрирајте ги онлајн продавачите во системот со функцијата Geolocalisition и насочете ги до вашите кандидати и креирајте програма за лојалност со дефинирање на специфични ценовни листи што нудат специјални попусти за вашите најдобри клиенти или продавачи.