Далечински решенија за работа

Што ги разликува компаниите со најдобри процеси на управување од просечните компании? Со цел да се обезбеди успех и одржливост во брзо менување и развој на деловниот и деловниот живот, на компаниите им се потребни сигурни и стабилни информациони системи кои се способни да ги предвидат идните ситуации и да одговараат на нивните деловни процеси.

Далечината работа е работен метод што им овозможува на вработените да ги извршуваат своите деловни процеси надвор од канцеларијата на животната средина.

Управување со проекти и задачи

Лесно проверете го распоредот на вашиот тим, закажете ги работните места и задачите поставувајќи рокови. Поставете белешки или документи на која било задача. Останувајќи активна врска со вашиот тим, можете да споделите што треба да направите со членовите на тимот, персоналот и деловните партнери од единствена платформа.

Помош за управување со биро

Вашите партнери можат лесно да создадат побарувачка преку е-пошта, телефон, портал или форма на веб-страница или да пријават проблем со користење на разговор во живо. Вашите партнери можат да го проценат вашиот процес и персоналот за поддршка за време и по процесот на поддршка. Можете да ги сортирате барањата за поддршка и повратни информации до вашата компанија и лесно да ги проверите нивниот статус и архивата.

Видео конференции

Системот за видео конференции ви овозможува да споделувате споделување во реално време на аудио, видео, презентации и дисплеј, со функции како што се проширени презентации овозможени на таблата, како што се покажувач, зум и цртање, споделување белешки и гласање. Можете исто така да ги снимате и гледате вашите сесии за да можете да ги повторите сесиите. Можете да ги одделите корисниците според нивните улоги. Како гледач, корисникот може да се приклучи на аудио-конференцијата, да ја споделува веб-камерата, да крене рака и да разговара со другите. Како модератор, корисникот може да ги исклучи / исклучи останатите, да се најавува од кој било корисник и да го направи корисникот валиден сервер.

Е-трговија

Можете лесно да управувате со онлајн и офлајн продажба со апликации за е-трговија, а во исто време, имате можност да комуницирате со вашиот клиент на секој канал со сите решенија за деловна интелигенција и платен систем. Приватните портали за клиенти им овозможуваат на клиентите да ги гледаат пратките во очекување од единствена локација, како и да преземаат фактури и налози за испорака, дозволувајќи им да следат нарачки и да создаваат дополнителни барања, притоа да ви помагаат редовно да ги чувате податоците за вашите клиенти.

Системи за управување со учење

Ви овозможува да ги споделите вашите аудио, слајдови, разговор, видео и работна површина со студентите. Презентерите имаат можност да зумираат, истакнуваат, цртаат и пишуваат на презентациите. Нема ограничување на бројот на веб-камери што можете да ги споделите на сесија (само ограничен со ширина на опсег).

Платформа за бизнис апликации

Одоо, е софтвер за управување со ресурси кој се користи во продажба, купување, управување со односи со клиенти (CRM), управување со проекти, управување со продавници и инвентар, управување со ресурси (MRP), сметководство, управување со човечки ресурси и во други основни функции на деловните активности и сите други сектори.

"Решенијата за стапици од работа од дома вклучуваат колку што е можно повеќе интеракција лице-в-лице преку Интернет."
- Bryan Lufkin, BBC Worklife

Управување со проекти и задачи

 • Започнување со задачите и датумите на роковите и следење на времето
 • Задача и одговорно гледање на календарот
 • Поврзани задачи и под-задачи
 • Проекти за табели за ганти
 • Единствени фази на проектот
 • Календар на проектот
 • Планирање на работна сила
 • Гласачки системи
 • Временски распоред на вработените
 • Дневни извештаи за активност

Помош за управување со биро

 • Управување со побарувачката и проблемот
 • SLA / Управување со услуги
 • Поминато време, следење на трошоците и статусот
 • Собирање на барања преку е-пошта, телефон или портал
 • Corda

Видео конференции и разговор

 • Говорно и видео повик
 • Споделување на екранот
 • Поврзување од каде било
 • Во реално време и точна комуникација со тимот
 • Закажете календар за состаноци
 • Разговор
 • Предност на време и трошоци

Систем за управување со учење

 • Содржина на курсот
 • Образовна содржина
 • Студент - Студентска комуникација
 • Комуникација студент - инструктор
 • Работилници
 • Напредок, проценка на ситуацијата и известување
 • Управување со испит и сертификат

Размена на документи

 • Споделување датотеки и документи
 • Управување со документи со верзија
 • Споделување и споделување на време за следење
 • Лесен пристап
 • Складирање во облак и можност
 • Ограничувања за споделување датотеки

Е-трговија

 • Ниски трошоци
 • 24/7 отворена продавница
 • Достапност на широка база на клиенти
 • Повеќе интеграции на пазарот
 • Опции за плаќање
 • Автоматска интеграција на карго